Cart 0
Out of stock

Land van Wiet en Honing – Karel Michiels ,

22,50

Out of stock

Product ID: 2824 SKU: LVWHJS. Categories: , .

LAND VAN WIET EN HONING

Wiet is niet voor iedereen. Sommige mensen kunnen er niet tegen, anderen zijn er tegen, nog anderen hebben er niks tegen maar ook niks mee. Voor hen kan dit boek alleen maar een openbaring zijn, een bron van informatie die een heel nieuw licht werpt op het beeld dat ze altijd van cannabis gehad hebben.

Wie wel weet te genieten van wiet zal zich met veel plezier onderdompelen in dit wervelende feest van weetjes, lijstjes en verhalen. Wiet is overal, in films en muziek, in verhalen en rituelen, in boeken en op internet. De wietgolf lijkt ook niet meer te stoppen. Verschillende landen en Amerikaanse staten hebben het verbod op de plant eindelijk opgeheven en uit de klauwen van de onderwereld gehaald. Mensen richten social clubs op om te voorzien in hun eigen bevoorrading, nog meer mensen kweken zelf. Tv-series als ‘Weeds’ en ‘Eigen kweek’ worden druk bekeken, en niet alleen omdat er zo goed wordt geacteerd. Mediwiet blijkt nog efficiënter en veelzijdiger dan de felste voorstanders ooit durfden verhopen.

‘Land van wiet en honing’ is geen pamflet of pleidooi maar vertelt de andere kant van het verhaal, de kant die zelden de mainstream media haalt. Dit boek focust niet op de 1% probleemgebruik maar op de 99% fun, inspiratie en ontspanning die wiet de meeste gebruikers verschaft. Het is één groot wietgenietboek.


Wie is Jah Shakespear/Karel Michiels

Een oude rot in reggaeland. Hij draait de muziek als DJ, live en op de radio. Hij schrijft erover als journalist. Hij maakt fanzines en websites. Jah Shakespear heeft de afgelopen dertig jaar met honderden rasta’s gepraat en zag ook zowat alle noemenswaardige reggaeartiesten optreden, van Bob Marley tot Midnite, de groep die hem ongewild de weg heeft getoond naar het beloofde land, de plaats waar hij dacht nooit te zullen komen, Ethiopië.

Via de reggae kwam hij in contact met ganja, herbs, wiet, cannabis, marihuana… Ook dat thema heeft hij als journalist en auteur niet links laten liggen.

Ook te verkrijgen:

IN HET SPOOR VAN DE KEIZER – DE ROEP VAN RAS TAFARI – JAH SHAKESPEAR – (KAREL MICHIELS)

DE RASTA REVELATIE – JAH SHAKESPEAR

Hits: 101

Weight 850 g
Dimensions 14 × 22 × 5 cm

Be the first to review “Land van Wiet en Honing – Karel Michiels”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.